Eenvoudige Huid-Verzorging: Ontdek Hoe Eenvoudig Het Is De Zorg Van De Huid Kan Gelijk Een Mooie Huid!

Voor velen van ons begint de dag met een vloed van activiteit die begint lang voordat we het naar het werk, op school of waar dan ook, onze dag neemt ons mee. Hoe gehaast zijn wij, grote zorg van de huid hoeft niet te worden verwaarloosd. De wetenschap van huidverzorging heeft gevorderd door sprongen en grenzen in de afgelopen 20 jaar. Goed geformuleerd producten echt kunnen behandelen, zelfs de meest hardnekkige huidproblemen, van acne tot donkere vlekken, rimpels, rosacea, oneffen huid, mee-eters, grove poriën, droge huid, vette huid, en zelfs verslapping van de huid. Omdat één product of van een “wonder” stof kan niet alles doen, het duurt een aantal verschillende producten voor het bereiken van deze geweldige resultaten. Ja, de zorg van de huid is rocket science, maar het hoeft niet veel tijd in beslag nemen! We beloven dat het de volgende eenvoudige stappen zal leiden tot vrijwel direct resultaten en continue verbetering van uw huid in de loop van de tijd. Geloof het of niet, je kan een mooie huid EN een simpele skin care routine.

Weet Je Routine

weet je routine in de zorg van de huid

Al uw huidverzorging items in de buurt in een nette lade, met inbegrip van katoenen ballen en Q-tips. Een simpele skin care routine, precies weten wat je moet doen en waarom je het moet doen zal helpen met de stroom van uw huidverzorging stappen. U hoeft slechts een paar beproefde producten die voor uw huid.

Multi-taskers, Kunt U Tijd Besparen

Reinigen (AM & PM) — Start met een zacht reinigingsmiddel en wassen doek af te nemen van uw make-up en werken als een zachte scrub.

Toon (AM & PM) — EEN goed geformuleerd toner verwijdert de laatste sporen van make-up, verminderen de roodheid, helpen bij het minimaliseren van grootte van de poriën, en laadt uw huid met anti-aging anti-oxidanten, en huid-voor het herstellen van ingrediënten. Mensen met een vette huid kan het zijn dat een goede toner zorgt voor de hydratatie die de huid nodig heeft!

Exfoliëren (AM & PM) — schade door de Zon zorgt ervoor dat de oppervlakte van de huid abnormaal dik. Acne en vette huid verder kan bemoeilijken dit probleem. Dagelijkse peeling verwijdert de opbouw van dode huidcellen en olie, die anders zouden leiden tot verstopte poriën, oneffen huid, futloze en diepere rimpels. Gebruik uw gezicht exfoliant op je ellebogen en de borst voor een soepele en jonger uitziende huid.

Hydrateren (AM & PM) — Einde van uw routine met een vochtinbrengende crème aan te vullen de huid en houdt deze soepel en zacht gevoel. Tijdens de dag, een moisturizer met een SPF is essentieel voor het beschermen van uw huid tegen de zon de schadelijke en verouderende UV-stralen. In de nacht, het toevoegen van een state-of-the-art vochtinbrengende creme zonder SPF zal uw huid met heilzame ingrediënten en elimineren flakey vlekken als je een droge huid hebt. Vergeet uw hals en borst – je hoeft geen aparte producten voor deze gebieden. Breng uw gezicht vochtinbrengende crème er ook het handhaven van een gezonde, stralende gloed!
Multi-tasking producten zijn de sleutel wanneer u behoefte heeft aan een eenvoudige skin care routine!

Extra Opties

Eye treatment (AM & PM) – U kunt ervoor kiezen om het gebruik en de eye cream te verminderen donkere gebieden en rimpels en zelfs uit uw huid. Als je weinig tijd of geld, je gezicht moisturizer werkt prima. http://geschiktheidstormloop.info

Lipbalsem kan gebruikt worden op ellebogen en hielen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *