Virtuele Gezondheidszorg – De Drie-Stappen-Aanpak – De Tijd Is Gekomen

In de huidige dag van werken, winkelen, spelen, informeren en communiceren over het World Wide Web, we hebben een fantastische kans om voor verandering te zorgen en voor iedereen beschikbaar zijn met betrekking tot gezondheid en wellness, ongeacht waar je leeft of wat hun inkomen is. Het is tijd om echt aan de slag en maakt deze informatie beschikbaar voor iedereen en het record straight dat er dingen worden gedaan die zeer schadelijk voor het menselijk lichaam en er zijn dingen die niet gedaan zijn zeer gunstig. Het grootste probleem met het krijgen van deze informatie is er om mensen te luisteren. Met het bombardement van informatie via het web, is de volgende vraag tot vraag en antwoord, wie moet je geloven?

Ik weet dat voor mij, ik heb de neiging om te gaan met degenen die een onberispelijke verwijzingen, een bewezen track record en een lange levensduur. Ik ben wantrouwend van de new kids on the block, maar begrijp dat ook zij moeten ergens beginnen. Af en toe laat mij met het nemen van een sprong van het geloof. Ik ben bereid om dat te doen in sommige gevallen; echter, ik vind dat ik minder kans om dat pad als het gaat om mijn gezondheid. Zoals vele van mijn volgelingen al weten, ik ben een zoeker en een opvoeder. Ik dig totdat ik de waarheid vinden, dan moet ik langs die kennis aan u.

Ik ben gekomen om te beseffen en te begrijpen dat de basis voor een goede gezondheid begint met drie eenvoudige stappen. De eerste is in het houden van het lichaam als giftig gratis mogelijk. De tweede is in het houden van het lichaam als hormonaal evenwicht mogelijk.

 

De derde heeft te maken met het handhaven van de eerste twee stappen door het consumeren van gezonde, voedzame, niet-verwerkte biologische levensmiddelen.

het consumeren van gezonde voeding

Neem deze drie stappen en opnemen in een gezondheids-en wellness-programma en u kunt rekenen op het leven van een lang, gezond, pijn en ziekte vrij leven.

Dit is wat ontbreekt in onze huidige “ziek-care systeem”. De meeste weten weinig over cellulaire ontgifting en als ze het weten, de meeste zijn niet ontgiftende correct. Het proces is al sinds de jaren ‘ 40. Het is geen rocket science maar hoeft te worden toegediend, goed voor maximaal voordeel.

De meeste niet begrijpen van de juiste hormonen in evenwicht. Ik heb een half dozijn artsen de afgelopen jaren; alle die beweren te weten wat ze aan het doen zijn. Mis. Zij kunnen begrijpen wat er nodig is, maar ze begrijpen het niet. Als ze dat deden, zou ik niet in de conditie die ik had; steeds zoek is, te weten dat er iets is gewoon niet goed. Heb je ooit geprobeerd om een intelligent gesprek met uw arts? Heb je ooit gebracht in de informatie-en daagde hem/haar op hun diagnose en/of oplossing voor uw problemen? Ik heb en laat me je vertellen, het is geen mooi gezicht om te zien. Frustrerend is, is een understatement.

EN, als het gaat om voeding, nou vergeet het maar. Ik heb gehoord van verschillende nummers, maar de bottom line is dat artsen ontvangen niets op het gebied van voedingseducatie als ze het bijwonen van de medische school. Van wat ik meen te begrijpen, de uren besteed aan de voeding liggen op ongeveer 10, ja, ik schreef tien, het is geen typefout.

Ik vind dat triest en onbegrijpelijk om te zeggen het minst, vooral als ik weet hoe belangrijk voedsel kan worden aan de algemene gezondheid en het welzijn van het menselijk lichaam. Wat duurt het voor de Amerikanen wakker en ruik de “rozen”! Ik hoop dat het antwoord is niet dood. Van wat ik begrijp, is de dood echt het einde en zelfs als dat rosebush is geplant direct op de top van je, je zult niet de geur van de rozen als je zes voet onder.

Waar ga ik heen met dit alles vraag je je af? Breng ik je naar “virtuele” health care. Breng ik u naar een nieuwe grens. Breng ik u op true “gezondheid” zorg, de soort die u krijgt en houdt je gezond in plaats van het behandelen van uw kwalen en pijnen. Er zijn mensen die weten wat ze doen. Ze begrijpen ontgifting en totaal hormoon het in evenwicht brengen met de biologische, bio-identieke, plantaardige hormonen. Ze begrijpen dat we een oestrogeen-dominante samenleving en het laatste wat we moeten afgeven voor de meeste mensen is meer oestrogeen of het natuurlijk of synthetisch. Ze begrijpen en leren dat D3 is geen vitamine, maar is in feite een hormoon en dat het tekort van de D3-epidemie en de wortel van veel van de ziekte in dit land zo goed als anderen. Ze begrijpen voeding beter dan de meeste.

Ik heb gevonden antwoorden. Ik vond de artsen die hebben programma ‘ s ontwikkeld die kunnen worden gedaan, virtueel, online, redelijk geprijsd, dat zijn veruit de beste van alles wat ik heb ervaren in mijn 57 jaar bestaan. Ik voel me alsof ik ben 20 jaar oud en voel me nu beter dan ik toen deed. Er zijn mensen die dat begrijpen en zie het geheel en compleet beeld van het menselijk lichaam. Er zijn mensen die bereid zijn om de kennis en educatie van het algemene publiek en zorgverleners (artsen, verpleegkundigen, technici). Ze krijgen, te begrijpen en ze willen dat je om het te krijgen ook.

Het gaat niet over het maken van iedereen rijk financieel. Het is allemaal over het maken van hen rijk in de gezondheid en wellness, zodat ze kunnen leven gezond, productief, welvarend leven. Virtuele gezondheidszorg is hier. Ik zou kunnen toevoegen die het heeft getoond zonder een minuut te sparen, gezien de verslechtering van de “zieken zorg” dilemma ‘ s geconfronteerd met onze wereld van vandaag. Met meer dan een miljard mensen die leven in de moderne wereld, is ontdekt door middel van een evaluatie en de wetenschap dat toxically ge├»nduceerde-biochemische onevenwichtigheden zijn dat de oorzaak van de chronische ziekten, epidemische vandaag.

Ik ben niet bashing acute en spoedeisende zorg. Ik woon nog altijd in de echte wereld en begrijpen wat nodig is. Ik heb niet alle antwoorden. Wat ik wel heb is een stichting en een groep van artsen en personen die willen veranderen het gezicht van preventief en correctief gezondheidszorg. Ze willen om zich te ontdoen van de massa ‘ s van onnatuurlijk is, onnodig, kwetsende geneesmiddelen die vergiftiging van ons lichaam, en doe niets aan het bevorderen van welzijn. Ik ben niet bashing farmaceutische bedrijven. Wat ik aan het doen ben is het bevorderen van een goede gezondheid uit de slag te gaan, waardoor de behoefte pil popping in de eerste plaats.

Ik ben het levende bewijs, samen met talloze anderen die verdwenen zijn of gaan met deze programma ‘ s. Ik heb geen rapport over de dingen die ik nog niet heb ervaren uit de eerste hand. Ik heb ontvangen van corrigerende en preventieve, op wetenschap gebaseerde natuurlijke gezondheidszorg compleet met arts te ondersteunen zonder een stap buiten mijn voordeur. Het wordt tijd dat ik deze informatie met jullie delen, zodat ook u kan volgen in mijn spoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *